Πολλοί είναι οι χρήστες του διαδικτύου που εγκαθιστούν ότι βρουν μπροστά τους! Κυριολεκτώ σε αυτό που λέω με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στον Browser από προσθήκες ανεπιθύμητων διαφημιστικών μπαρών, προβλήματα από επεκτάσεις του chrome που βάλαμε σωρηδόν και φυσικά δεν γνωρίζουμε από που πηγάζει το πρόβλημα.


Η Google, δημιούργησε το «Chrome Cleanup Tool», ένα δωρεάν προγραμματάκι το οποίο εντοπίζει το επιβλαβής λογισμικό και μετά από ένα σύντομο scan, το αφαιρεί.
Μόλις η εφαρμογή ολοκληρώσει τη σάρωση, θα σου εμφανίσει ένα μήνυμα το οποίο λέει ότι θα γίνει επαναφορά ρυθμίσεων του Google Chrome χωρίς να χαθούν τυχόν κωδικοί πρόσβασης ή σελιδοδείκτες. Αυτή την επιλογή την εμφανίζει ούτως η άλλως, έχετε δεν έχετε θεματάκια με τον browser. Εμείς σας συμβουλεύουμε να το πράξετε μόνο αν το εργαλείο εντοπίσει κάποιο πρόβλημα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι εφόσον τρέξετε το αρχείο, μετά μην το ψάχνεται να το βρείτε. Είναι «μιας χρήσεως» αφού μετά εξαφανίζεται το εκτελέσιμο αρχείο.

Έκδοση: 10.66
Μέγεθος: 2.8 MB
Browser: Συμβατό μόνο με Google Chrome
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: Google.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.