Ταξίμετρο: Η Ελληνική εφαρμογή που υπολογίζει το κόστος της διαδρομής

 

Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε ταξί. Είτε επειδή είναι βράδυ και δεν έχει μέσα να γυρίσουμε, είτε γιατί πρέπει να πάμε κάπου και το αυτοκινήτο δεν είναι καλή ιδέα, είτε γιατί απλά πρέπει να πάρουμε ταξί.

Πολλές φορές νιώθουμε ότι το ταξίμετρο έχει γράψει παραπάνω από αυτό που θα έπρεπε. Το Ταξίμετρο PRO είναι μια δωρεάν ελληνική εφαρμογή για Android η οποία υπολογίζει το κόστος της διαδρομής με το ταξί. Για να γίνει αυτό θα πρέπει ο χρήστης - επιβάτης να έχει ενεργοποιημένο το GPS του, δηλαδή την τοποθεσία στο κινητό του, να ανοίξει την εφαρμογή και να πατήσει START.

Η εφαρμογή δεν απαιτεί την σύνδεση στο διαδίκτυο και μπορεί να υπολογίσει και πρόσθετες χρεώσεις όπως για παράδειγμα μεταφορά σε κτελ - αεροδρόμια, την διπλή ταρίφα καθώς επίσης παρέχει και χρήσιμες πληροφορίες για τα ταξί.

Σημείωση: Το κόστος που θα υπολογίσει η εφαρμογή εξαρτάται από το σήμα GPS. Έτσι αν το σήμα δεν χαθεί καθόλου τότε η ακρίβεια θα είναι περίπου 95% (σύμφωνα και με τον developer). Για να ελέγχετε την ακρίβεια και αν έχει χαθεί κατά την διαδρομή το σήμα GPS πατήστε στο τέλος Ανάλυση Ταρίφας.


Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:

Έκδοση: 5.2
Μέγεθος: 4.5MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: apps&downs
Πηγή: apps&downs
Συντάκτης του άρθρου: Κουτσιούμπα Ελένη


 Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.