Ρε παιδιά, βλέπω αυτό: «YouTube-mp3», τι να σημαίνει άραγε;


Όταν βλέπεις την φράση «youtube-mp3», που πάει το μυαλό σου; Ναι, καλά κατάλαβες. Το Youtube-mp3.org είναι μια δημοφιλή ιστοσελίδα που σου επιτρέπει να μετατρέπεις τα βίντεο από το youtube σε MP3 και να τα κατεβάζεις στον υπολογιστή σου. Και όταν λέω δημοφιλή, έπαθα πλάκα όταν είδα το Alexa rank που έχει.


Δεν χρειάζεται ούτε οδηγός ούτε  pdf εγχειρίδιο χρήσης. Ακόμα και ένα 5χρονο παιδί θα μπορέσει να κατανοήσει την διαδικασία. Απλά τοποθετείς τον σύνδεσμο (link) στο πλαίσιο της σελίδας και πατάς το κουμπί «μετατροπή βίντεο». Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο το MP3 για κατέβασμα. Ναι, πατάς το κουμπί «λήψη».

Οι δημιουργοί της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η ποιότητα του MP3 θα είναι τουλάχιστον 128 kbps, δηλαδή, σαν να ακούς CD ένα πράμα.

Σας ευχόμαστε καλό κατέβασμα... Προσοχή παιδιά, μόνο κατέβασμα τραγουδιών χωρίς πνευματικά δικαιώματα.. ε; Εγώ το είπα πάντως.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Τα πάντα όλα
Κατασκευαστής: youtube-mp3.org
Πηγή: youtube-mp3.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.