Γιατί ο διαχεριστής του dwrean δεν έχει smartphone


Ναι, καλά είδατε στον τίτλο και δεν κάνω πλάκα. Πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε, μα καλά, παρουσιάζει εφαρμογές για smartphones και ο ίδιος δεν έχει;

Αν δεν υπήρχαν οι ωραίοι Android emulators για υπολογιστές, ίσως και να είχα smartphone. Με τους emulators μια χαρά κάνω την δουλειά μου και δεν αποχωρίζομαι το αγαπημένο μου λάπτοπ.

Αυτό το post όμως, δεν το έκανα για να μιλήσω για μένα. Αφορμή βρήκα για να πω ότι ο υπερ-καταναλωτισμός δίνει και παίρνει στις μέρες μας και φυσικά ξοδεύουμε χρήματα σε πράγματα που στην ουσία δεν χρειαζόμαστε.

Πάντα ήμουν την άποψης ότι θα αγοράζω αυτό που πραγματικά μου είναι χρήσιμο. Με αυτόν τον τρόπο, εξοικονομώ χρήματα για να πάρω αυτά που πραγματικά με ενδιαφέρουν, είναι χρήσιμα στην δουλειά μου και στην διασκέδασή μου.

Έτσι λοιπόν, ένα smartphone, δεν μου χρειάζεται να πω την αλήθεια, αφού η δουλειά μου γίνεται μέσω του υπολογιστή. Δεν λέω, κάποια στιγμή μπορεί να αγοράσω, αν απαιτείται.

Είναι πολύ εύκολο στις μέρες μας να «φουσκώσουν» τα μυαλά σας, να λιγουρεύεστε το καινούργιο τούμπανο της τάδε εταιρίας αλλά σκεφτείτε, το έχετε πραγματικά ανάγκη αυτό το smartphone τούμπανο; Τα έχετε βάλει κάτω να δείτε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και ότι με πολύ λιγότερα χρήματα θα έχετε ένα κινητό που θα κάνει την δουλειά σας;

Είναι ερωτήματα, που πιστεύω όλοι πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας πριν προβούμε σε κάποια αγορά και δεν μιλώ μόνο για smartphones.

Να σας αποκαλύψω τώρα το κινητό μου; Είναι ένα απλό κινητό, χωρίς κάμερα, της Nokia και κoστίζει γύρω στα 20 ευρώ. Είναι το nokia 130 αυτό στην εικόνα


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης