Στείλτε δωρεάν SMS και κάντε δωρεάν κλήσεις σε κινητά και σταθερά


Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε δύο διαδικτυακές υπηρεσίες που σας παρέχουν την δυνατότητα να στέλνετε από τον υπολογιστή σας δωρεάν SMS αλλά και σε μία από αυτές, μπορείτε επιπλέον, να κάνετε δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά.

fbsms.gr

H Υπηρεσία αυτή είναι ελληνική και σας παρέχει δωρεάν SMS καθημερινά προς οποιοδήποτε κινητό στην Ελλάδα και στη Κύπρο.


Υπάρχουν βέβαια περιορισμοί στην ποσότητα των SMS, μέχρι 5 την ημέρα, αλλά αποτελεί μια σωστή υπηρεσία που δουλεύει κανονικά, αφού την δοκιμάσαμε χρησιμοποιώντας δύο εταιρίες, Wind και Cosmote. Θα πρέπει να συνδεθείτε μεσω Facebook, και όταν το κάνετε αυτό θα πρέπει να προχωρήσετε σε ταυτοποίηση μέσω κινητού τηλεφώνου. Εύλογα όλα αυτά για λόγους ασφαλείας ώστε να αποφευχθεί η κακόβουλη και εγκληματική χρήση της υπηρεσίας.

globfone.com

Η Globfone είναι μια υπηρεσία που σας δίνει και αυτή την δυνατότητα αποστολής δωρεάν SMS. Η διαφορά με το fbsms.gr είναι ότι δεν απαιτείται καμιά εγγραφή ή πιστοποίηση και μπορείτε να στείλετε SMS οπουδήποτε στον κόσμο. Την δοκιμάσαμε με Cosmote, και στάλθηκε κανονικά το μήνυμα.

Επίσης, μέσω του globfone, μπορείτε να κάνετε και δωρεάν κλήσεις με το ίδιο τρόπο όπως τα SMS. Δωρεάν και προς όλο τον κόσμο.


Να αναφέρουμε ότι και σε αυτή την υπηρεσία υπάρχει περιορισμός στις κλήσεις και στα SMS ανά 24ωρο αλλά δεν αναφέρουν πουθενά τι περιλαμβάνει.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης