[Προσφορά]: Mass Effect 2 - Το καλύτερο παιχνίδι της τριλογίας, εντελώς δωρεάν!

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017


Για ακόμα μια φορά η online πλατφόρμα Origin της Εlectronic Arts μας κάνει δώρο μια παιχνιδάρα. Το καταπληκτικό Mass Effect 2 βρίσκεται στο μαγαζί της ΕΑ και στην ειδική στήλη On the House για να το παραλάβετε εντελώς δωρεάν και να εμπλουτίσετε την συλλογή σας.


Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή ακόμα στο origin, πρέπει να το κάνετε, διότι η E.A σχεδόν κάθε μήνα προσφέρει εντελώς δωρεάν έναν τίτλο. Αν δεν γνωρίζετε πως να κάνετε εγγραφή, είναι πολύ απλό, πηγαίνετε στο origin.com, κάντε μια δωρεάν εγγραφή, κατεβάστε την πλατφόρμα στο PC σας και εφόσον κάνετε login, θα πάτε στην κατηγορία free Games όπου εκεί θα δείτε την ειδική στήλη «On the House» όπου κάθε μήνα η ΕΑ μας κάνει δώρο ένα παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας για να το έχετε στην συλλογή σας, απλά το επιλέγετε και μπαίνει αυτόματα στην συλλογή σας στο Origin.Μέχρι τώρα η Origin έχει κάνει τις παρακάτω προσφορές:

Το πρώτο παιχνίδι που προσέφερε αυτή η υπηρεσία ήταν το Dead Space, του 2008.
Το Plants vs. Zombies Game of the Year Edition κυκλοφόρησε το 2010.
Το Battlefield 3 κυκλοφόρησε το 2011 και η τιμή αγοράς του ήταν στα 20 ευρώ όταν διατέθηκε δωρεάν για λίγες ημέρες, επ' ευκαιρία της κυκλοφορίας του Battlefield 4.
Το Peggle είναι ένας τίτλος του 2007.
To Wing Commander III είναι ο παλιότερος τίτλος μέχρι στιγμής, καθώς κυκλοφόρησε το 1994 για PC Και το 1996 για το πρώτο PlayStation.
To Dragon Age: Origins κυκλοφόρησε το 2009 για PC, Mac OS, Playstation, και Xbox 360, και ήταν διαθέσιμο για σύντομο διάστημα επ' ευκαιρία της κυκλοφορίας του Dragon Age: Inquisition
To Bejeweled 3 είναι ένα παιχνίδι του 2010.
Το SimCity 2000 Special Edition κυκλοφόρησε το 1995
To Pagan Ultima VIII κυκλοφόρησε το 1994
To Command & Conquer Red Alert 2 κυκλοφόρησε το 2000
To Jade Empire Special Edition κυκλοφόρησε το 2007
Το Need For Speed Most Wanted κυκλοφόρησε το 2012
Το Medal of Honor Pacific Assault κυκλοφόρησε το 2004
Το Nox κυκλοφόρησε το 2000
Το Dungeon Keeper κυκλοφόρησε το 1998
Το Mass Effect 2 κυκλοφόρησε το 2010

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Κέρνα ένα Like...

επισκέπτες ζωντανά στο site μας

Προτείνουμε...


Συνεργαζόμενα Sites