Εδώ ψάχνεις...

PolyBoard - Σχεδίασε τα δικά σου έπιπλα από το μηδέν

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017


Το PolyBoard είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε έπιπλα της επιλογής σας με μερικά απλά βήματα. Διαθέτει δική του βιβλιοθήκη με έτοιμα αντικείμενα όπως ράφια, πόρτες, συρτάρια, τοίχους, δάπεδα και άλλα, για να τα χρησιμοποιήσετε ως βάση και να ξεκινήσετε τον σχεδιασμό. Αν θέλετε πάλι, μπορείτε να αρχίσετε το σχεδιασμό επίπλων από το μηδέν.

Αυτό που σας παρουσιάζουμε είναι η δωρεάν έκδοση ενώ αν θέλετε περισσότερα χαρακτηριστικά, θα πρέπει να πληρώσετε για την Pro έκδοση. Πάντως, η δωρεάν έκδοση είναι μια χαρά για να ξεκινήσει κάποιος και να δημιουργήσει εύκολα τα έπιπλα που ονειρεύεται. Αρκεί να έχετε ιδέες και να είστε δημιουργικός.

Υπάρχουν διάφορα Tutorials από την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος ώστε μάθετε τα βασικά και να κατανοήσετε τις λειτουργίες πιο εύκολα.

Στο παρακάτω download link που σας δίνουμε, θα μεταφερθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής, όπου θα πρέπει να κάνετε μια δωρεάν εγγραφή για να σας επιτραπεί το κατέβασμα του PolyBoard.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: wooddesigner.org
Πηγή: wooddesigner.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr