Εδώ ψάχνεις...

GOM Studio - Ξεκινήστε δωρεάν τα Live Streaming σε Youtube, Facebook και άλλες υπηρεσίες

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017


Το GOM Studio είναι μια δωρεάν εφαρμογή που βάζει τέλος σε απορίες χρηστών, για ποιο δωρεάν πρόγραμμα να χρησιμοποιήσουν ώστε να κάνουν live streaming μέσω γνωστών υπηρεσιών όπως το Youtube, Twitch, Facebook κ.α. «Αδερφάκι» του πασίγνωστου GOM Player, αφού πρόκειται για την ίδια εταιρεία κατασκευής προγραμμάτων, μπορεί ο καθένας, εύκολα και γρήγορα, να φτιάξει το δικό τoυ εικονικό Studio και να αρχίσει τις εγγραφές βίντεο και τα Streaming. Πολύ χρήσιμο σε gamers, σε κανάλια στο Youtube που θέλουν να παρουσιάσουν εφαρμογές, συσκευές κτλ.

Φυσικά, δεν είναι χρήσιμο μόνο για Streaming αλλά και για τοπικές εγγραφές, αφού σας παρέχει και αυτό το προνόμιο, δηλαδή να γράφετε την δραστηριότητα σας στο PC σε βίντεο, με όλα τα καλούδια του Streaming.

To GOM Studio Υποστηρίζει μέχρι 1080P ανάλυση των video που θα streamάρετε ενώ σας παρέχει την δυνατότητα να προσθέσετε διάφορα εφέ όπως εικόνες μέσα στα βίντεο, το λογότυπο σας, κείμενα κ.α. Φυσικά, μπορείτε να streamάρετε ταυτόχρονα με την οθόνη του υπολογιστή σας και την Web κάμερα για να έχετε πιο επαγγελματική προσέγγιση των βίντεο που θα φτιάχνετε.

Έκδοση:-
Μέγεθος: 43.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Gretech Corp.
Πηγή: studio.gomlab.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr