Flvto - Δωρεάν κατέβασμα βίντεο σε υψηλή ανάλυση

Κατέβασε βίντεο από το ίντερνετ σε υψηλή ανάλυση

Το Flvto είναι μια δωρεάν Web εφαρμογή με την οποία μπορείς να κατεβάσεις μουσική και βίντεο από το Youtube σε HD ανάλυση. Δηλαδή μπορείς να κατεβάσεις τον ήχο σε MP3 αλλά και το βίντεο σε τέσσερεις διαφορετικές μορφές όπως MP4, MP4 HD, AVI και AVI HD.

Δεν έχει σημασία τι λειτουργικό έχεις, επειδή είναι web εφαρμογή, είτε με Windows είσαι, Linux ή και Mac, δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.

Πώς κατεβάζω τραγούδια;

Η διαδικασία κατεβάσματος ενός τραγουδιού είναι τόσο απλή που ο γιος μου (7 χρονών) το κατάλαβε με την πρώτη. Αντιγράφεις το Link του βίντεο που βλέπεις στο Youtube και το κάνεις επικόλληση στη διαθέσιμη κενή μπάρα που υπάρχει στο flvto. Στη συνέχεια, πατάς το κουμπί «Μετατρέπω» για να επιλέξεις τη μορφή που θέλεις ματατρέψεις το αρχείο. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, θα είσαι έτοιμος να το κατεβάσεις με το κουμπί «λήψη» που θα σου εμφανίσει.

Για εσένα που σου αρέσουν οι εφαρμογές για Windows, μπορείς να κατεβάσεις την Desktop έκδοση του Flvto για Windows κάνοντας κλικ εδώ. Υπόψη,  ότι το περιβάλλον του flvto είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: τα πάντα όλα, είπαμε είναι web εφαρμογή
Κατασκευαστής: Flvto
Πηγή: flvto
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram