Εδώ ψάχνεις...

Δείτε χιλιάδες ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους από το TzampaTV

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018


Το TzampaTV το γνωρίσαμε σε προηγούμενο άρθρο, με το οποίο μπορείς να δεις δωρεάν ελληνικά συνδρομητικά κανάλια. Σήμερα, κάνει ένα βήμα παραπάνω και στο ειδικό section που δημιούργησε, μπορείτε να δείτε δωρεάν και online 5250 ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και όλες σε HD ανάλυση.

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση με την συγκεκριμένη σελίδα, είναι ότι υπάρχει κατηγοριοποίηση ανά βαθμολογία του IMDB. Όλοι γνωρίζουμε ότι η IMDB είναι η μεγαλύτερη και ισχυρότερη πλατφόρμα με κριτικές ταινιών και όχι μόνο. Οπότε, αν θέλετε να δείτε κάποια ταινία με καλή βαθμολογία κατά γενική ομολογία, τότε πολύ εύκολα μπορείτε να την βρείτε! Επίσης, υπάρχουν 20 διαφορετικές κατηγορίες ταινιών, ανάμεσά τους κινούμενα σχέδια αλλά και ντοκιμαντέρ.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι υπάρχει και πεδίο αναζήτησης για να βρείτε εύκολα την ταινία που θέλετε και γνωρίζετε τον τίτλο της. ▬ Μπείτε στο Movies.TzampaTV ►► Movies.tzampa.tv

Σημαντικό: Να αναφέρουμε ότι το dwrean.net, ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των ταινιών που αναπαράγονται από το TzampaTV και των πνευματικών δικαιωμάτων που φέρουν. Δρούμε ως συμβουλευτική υπηρεσία με σκοπό την γνωστοποίηση αυτών των sites. Αν θέλετε να δείτε μια εμπορική ταινία, καλύτερα να την αγοράσετε από κατάστημα της περιοχής σας. Φυσικά, εμείς δεν θα σας πούμε τι θα κάνετε, απλά σας συμβουλεύουμε.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr