Εδώ ψάχνεις...

Smartwatch NO.1 F6 - Σκληροτράχηλο και πάμφθηνο Smartwatch

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Σκληροτράχηλο και πάμφθηνο Smartwatch


Το NO.1 F6 είναι ένα smartwatch το οποίο απευθύνεται σε λάτρεις των σπορ, διότι πρόκειται για ένα σκληροτράχηλο έξυπνο ρολόι. Είναι εντυπωσιακό στην εμφάνιση και διαθέτει IP68 πιστοποίηση! Δηλαδή μπορεί να αντέξει σε νερό, υγρασία, λάσπη και σκόνη.

Φυσικά, διαθέτει όλους τους κατάλληλους αισθητήρες όπως αισθητήρα καρδιακών παλμών, αισθητήρες για να καταγράφει βήματα, θερμίδες, την απόσταση που διανύουμε, ενώ το Bluetooth 4.0 που ενσωματώνεται στη συσκευή, μας συνδέει με οποιοδήποτε Smartphone.

Επίσης, το NO.1 F6 διαθέτει λειτουργία sleep monitor, ενώ μπορεί να εμφανίζει ειδοποιήσεις από κλήσεις, SMS, μηνύματα, social media κ.α. Τέλος, η αυτονομία του είναι από τα καλύτερα στοιχεία αυτού του Smartwatch αφού φτάνει άνετα τις 50 ημέρες συνεχούς χρήσης!

Στο Gearbest, μπορείτε να το βρείτε με το κουπόνι: NO1F6 και επιλογή αποστολής Registered Air Mail, στην τιμή των 26.69€ με τα μεταφορικά μέσα στην τιμή.  Προσοχή: Στο Checkout, επιλέξτε Belgium Registered για να αποφύγετε το τελωνείο.

Για να αποκτήσεις το Smartwatch NO.1 F6 ακολούθησε το σύνδεσμο ► Smartwatch NO.1 F6 μόνο με 26.69€

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus


 
 
 

Social Media

Ακολουθήστε μας στα Σόσιαλ Μίντια:

Paypal Donate

Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο έργο μας, μπορείς να κάνεις μια δωρεά μέσω Paypal:

Έτσι μας είπαν να σας πούμε...

Για να είσαι σένιος και ντόμπρος όπως είμαστε εμείς, κάτσε και βλεφάρισε το παρακάτω κειμενάκι:

Φιλικοί σύνδεσμοι

Μας αγαπούν και τους αγαπάμε:

Χρήσιμα | Ο γιατρός του Android | Ειδησεις | xariseto.gr