Give&Fund - Ελληνική Online πλατφόρμα που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου

Give&Fund - Ελληνική Online πλατφόρμα που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου


Το Crowdfunding είναι αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό και αποτελεί πηγή σωτηρίας για πολλές startups ή επιχειρηματικές και καινοτόμες ιδέες που χρειάζονται κάποια χρηματοδότηση για να υλοποιηθούν και να επιζήσουν! Στην Ελλάδα ξεκίνησε μία τέτοια online πλατφόρμα, το Give&Fund (κλικ στον τίτλο για άμεση ανακατεύθυνση στην πλατφόρμα). Με αυτή την υπηρεσία, όσοι έχετε κάποιο project που χρειάζεται οικονομική υποστήριξη, μπορείτε να το δημοσιεύσετε εκεί, δίνοντας την δυνατότητα σε πολλούς χρήστες που βρήκαν ενδιαφέρον την ιδέα σας, να αφήσουν τον οβολό τους για την πραγματοποίηση του Project σας. Μπορείτε όμως να ενισχύσετε οικονομικά projects που είδατε και σας άρεσαν. Όπως μας αναφέρουν οι ιδρυτές της συγκεκριμένης πλατφόρμας:

«Επίσης η πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς μέσω των social media και όχι μόνο, το project σου με την online κοινότητα, παρακινώντας γνωστούς, φίλους, followers καθώς και τις δικές τους επαφές, να σε υποστηρίξουν με ένα μικρό ή μεγαλύτερο χρηματικό ποσό (crowdfunding). Τα projects που φιλοξενεί η πλατφόρμα του GIVE&FUND μπορεί να είναι απλά, ευχάριστα και καθημερινά, όπως ο γάμος σου, η σχολική εκδρομή της τάξης σου, ένα εκπαιδευτικό ταξίδι ή μια αθλητική αποστολή. Μπορείς, ακόμα, να αναζητήσεις χρηματοδότηση για να βοηθήσεις συνανθρώπους σου σε μια έκτακτη ιατρική ή ανθρωπιστική ανάγκη, ή να συνεισφέρεις σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό.»

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram