GreekRCM - Δωρεάν Ελληνικά ρετρό περιοδικά τεχνολογίας και άλλα

Δωρεάν κατέβασμα ρετρο ελληνικών περιοδικών τεχνολογίας


Το GreekRCM (Greek Retro Computer Magazines) είναι μια φοβερή και προσεγμένη δουλειά ψηφιοποίησης παλιών (ρετρό) περιοδικών τεχνολογίας των δεκαετιών 80's και 90's. Μπορείτε να βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή περιοδικά όπως το PCMaster, Pixel, User κ.α, ενώ δεν λείπουν τα ψηφιοποιημένα Comics όπως ΜΠΛΕΚ, Αγόρι, Περιπέτεια, Βαβούρα κ.α.

Με την πάροδο του χρόνου, οι σελίδες του GreekRCM εμπλουτίζονται με νέο ψηφιοποιημένο υλικό, με αποτέλεσμα να μην χάνει το ενδιαφέρον του ο επισκέπτης της σελίδας. Εκτός όπως από Περιοδικά και Κόμικς, θα βρείτε παλιά βιβλία τεχνολογίας, οδηγούς χρήσης από παλιούς υπολογιστές αλλά και αφίσες που συνήθως ήταν ως ένθετα/δώρο μέσα στα περιοδικά.

Όλο αυτό το αρχείο, είναι δωρεάν διαθέσιμο για κατέβασμα σε PDF μορφή, αρκεί να προηγηθεί μια δωρεάν εγγραφή στον ιστότοπο του GreekRCM. Αν πάλι θέλετε να ρίξετε μια ματιά στα περιοδικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του GreekRCM στο issuu για να τα διαβάσετε online.

►► Μετάβαση στην ιστοσελίδα του GreekRCM

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus