Τα Windows 95 έγιναν εφαρμογή και μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν στον υπολογιστή σας

Κατέβασε δωρεάν τα Windows 95 στον υπολογιστή σου


Τι θα λέγατε να γευόσασταν τα Windows 95 στο ολοκαίνουργιο PC σας; Ναι, καλά διαβάσατε, πλέον μπορούμε όλοι να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή Windows 95 και να περιηγηθούμε στο παλιό λειτουργικό της Microsoft μέσα από τα Windows 10. Πως γίνεται αυτό; Πάντως, αν σκεφτήκατε με το γνωστό τρόπο των Virtual Machines, η απάντηση είναι όχι γιατί υπάρχει καλύτερος και πιο άμεσος.

Ο προγραμματιστής Felix Rieseberg, δημιούργησε τα Windows 95 ως εφαρμογή και μπορούμε να τα εγκαταστήσουμε και να τα τρέξουμε απευθείας από τον υπολογιστή μας.
θα μπορείτε να ανοίξετε κανονικά τη ζωγραφική (Paint) της εποχής, τον Ναρκαλιευτή, να παίξετε πασιέντζα, να ανοίξετε το Wordpad και γενικά να περιηγηθείτε στο Λειτουργικό που ξεκίνησε εδώ και 23 χρόνια περίπου. Εκτός από Windows, υπάρχουν εκδόσεις για Macintosh και Linux λειτουργικά συστήματα.

Οι παλιοί θα θυμηθούν και οι νέοι θα μάθουν από πρώτο χέρι πως ήταν τα Windows σχεδόν στο ξεκίνημά τους.


Έκδοση: 1.2
Μέγεθος: 143 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux / Mac OS
Κατασκευαστής: Felix Rieseberg
Πηγή:
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus