[Προσφορά στο Battle.net]: Destiny 2 - Αποκτήστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το πασίγνωστο παιχνίδι των δημιουργών της σειράς Halo

Μεγάλο παιχνίδι από τους δημιουργούς του HaloΣτα πλαίσια του εορτασμού της επετείου ενός χρόνου από την κυκλοφορία του Destiny 2, η Activision ανακοίνωσε πως από σήμερα μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου θα διατίθεται εντελώς δωρεάν η έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστές. Το συγκεκριμένο παιχνίδι προέρχεται από την γνωστή Bungie, το studio που δημιούργησε μία από τις πιο σημαντικές σειρές βιντεοπαιχνιδιών, τα Halo.

Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει ολόκληρο το βασικό παιχνίδι, όπως κυκλοφόρησε, με το οκτάωρο campaign mode, τις τέσσερις ανοικτές περιοχές για εξερεύνηση, το multiplayer mode, τα co-op strikes αλλά και το πρώτο Raid του τίτλου. Περιεχόμενο αρκετό να σας κρατήσει συντροφιά για εκατοντάδες ώρες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην υπηρεσία Battle.net της Blizzard, ή να φτιάξετε δωρεάν έναν νέο, και έπειτα να προσθέσετε το Destiny 2 στον λογαριασμό σας, εντελώς δωρεάν.


Δείτε το trailer του παιχνιδιού:

Συντάκτης του άρθρου: Χιωτέλλης Χρήστος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram