Κατεβάστε εντελώς δωρεάν τέσσερα παιχνίδια από το GOG

τέσσερα κλασικά παιχνίδια του 90' εντελώς δωρεάν από το GOG


Λατρεύουμε τα παλιά παιχνίδια και το GOG είναι ο ιδανικός τόπος για να θυμηθείς τα παλιά (διαθέτει αρκετούς παλιούς τίτλους) σε πολύ καλές τιμές ενώ όλοι οι τίτλοι του είναι DRM Free, δηλαδή δεν χρειάζεται να είμαστε συνδεδεμένοι στο internet ή να εξαρτιόμαστε από την πλατφόρμα για να παίξουμε το παιχνίδι. Δεν είναι δηλαδή σαν το Steam. Το GOG εδώ και αρκετό καιρό διαθέτει εντελώς δωρεάν (δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα) τέσσερεις δωρεάν παλιούς τίτλους παιχνιδιών:

  • Shadow Warrior Classic Complete - Κλασικό FPS από τους δημιουργούς του Duke Nukem 3D, καθώς και τα δύο expansions του (Wanton Destruction, Twin Dragon)
  • Tyrian 2000 - Πρόκειται για Shooter παιχνίδι με διαστημικές μάχες, το οποίο κυκλοφόρησε το 1999 από την Eclipse Productions.
  • Stargunner - Ένα κλασικό Side-Scrolling Shooter που κυκλοφόρησες το 1996 από την Apogee/3D Realms το οποίο διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον και χειρίζεστε ένα διαστημόπλοιο.
  • Bio Menace - Αυτή την φορά έχουμε ένα Action/Platform, από την Apogee/3D Realms το οποίο κυκλοφόρησε το 1993 και έχετε τον ρόλο ενός πράκτορα της CIA. 

Για να μπορέσετε να αποκτήσετε τα παραπάνω παιχνίδια, αρκεί μια δωρεάν εγγραφή στο site του GOG.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram