[Προσφορά από Epic Store]: Super Meat Boy - Εντελώς δωρεάν ένα από τα πιο δύσκολα και εθιστικά παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας


κλειδί epic store pc game free


Όπως σας είχαμε μεταφέρει η Epic Games, δημιούργησε το νέο τις ψηφιακό κατάστημα και κάθε δύο εβδομάδες θα προσφέρει έναν δωρεάν τίτλο στους χρήστες του. Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει για την δωρεάν διάθεση του Subnautica και αυτή την φορά είναι η σειρά του Super Meat Boy.

Το Super Meat Boy είναι ένα από τα πιο γνωστά indie παιχνίδια που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για ένα platform παιχνίδι, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2010, και έγινε τεράστια επιτυχία, λόγω της αυξημένης δυσκολίας, αλλά και του εθιστικού συστήματος χειρισμού του.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να γίνει δικό σας, είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό για το Store της Epic και έπειτα να το προσθέσετε στην βιβλιοθήκη σας. Έπειτα θα μπορείτε να το κατεβάσετε και να το παίξετε όποτε επιθυμείτε στον υπολογιστή σας.


Δείτε το trailer:


Επισκεφθείτε την σελίδα του παιχνιδιού: Super Meat Boy

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram