[Προσφορά Από GOG]: Full Throttle Remastered - Δωρεάν αυτή η παιχνιδάρα

δωρεάν το Graphic Adventure game, Full Throttle Remastered


Το Full Throttle είναι ένα κλασικό παιχνίδι τύπου Graphic Adventure που κυκλοφόρησε το μακρινό 1995 από την Lucas Arts και τον θρύλο της gaming βιομηχανίας Tim Schafer. Πλέον, μπορείς να αναβιώσεις αυτές τις παλιές καλές στιγμής σε ένα ολοκληρωμένο remastered τίτλο που επιμελήθηκε η Double Fine Productions.

Στο Full Throttle Remastered έχουμε τον κεντρικό ήρωα Ben Throttle, επικεφαλή μιας συμμορίας μοτοσικλετιστών εν ονόματι Polecats, οι οποίοι μπλέκουν σε διαμάχες μοτοσικλετιστών με σκοτωμούς και γενικά να επικρατεί ένα μακελειό. Όπως τα καλά Remastered παιχνίδια που σέβονται τον εαυτό τους έτσι και σε αυτό, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να εναλλάσσεται των γραφικών του παιχνιδιού με αυτά του 1995, δηλαδή της πρώτης έκδοσης μόνο με ένα κουμπί.


Για να μην πολυλογούμε, το Full Throttle Remastered βρίσκεται σε προσφορά στο GOG για τις επόμενες ώρες και μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια δωρεάν εγγραφή στη πλατφόρμα της GOG και να προσθέσετε το παιχνίδι στη συλλογή σας.

Η σελίδα του παιχνιδιού στο GOG ► Full Throttle Remastered


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram