Smash - Αποστολή μεγάλων αρχείων γρήγορα χωρίς κανένα κόστος

smash στειλτε ευκολα αρχεία υπολογιστή κινητό


Πολλές φορές έχει χρειαστεί να στείλουμε ένα αρχείο, όμως αυτό να είναι μεγαλύτερο από το όριο που επιτρέπουν οι υπηρεσίες email ή οι ιστοσελίδες αποστολής αρχείων. Το Smash είναι η καλύτερη πρόταση για τις παραπάνω περιπτώσεις, καθώς πρόκειται για μια ιστοσελίδα που επιτρέπει την αποστολή αρχείων, χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος των αρχείων που θα στείλουμε. Αυτό που αναφέρει η υπηρεσία, είναι πως σε αρχεία άνω των 2 GB, θα δεν θα υπάρχει προτεραιότητα στην αποστολή. Ό,τι κατάλαβες εσύ, κατάλαβα και εγώ! Μάλλον εννοεί πως θα γίνεται πιο αργή η αποστολή πέρα του συγκεκριμένου μεγέθους. 

Αφού επισκεφθούμε την ιστοσελίδα του Smash και ανεβάσουμε το αρχείο μας, τότε μπορούμε να επιλέξουμε για πόσες μέρες θα είναι ενεργός ο σύνδεσμος για το κατέβασμα των αρχείων (μέχρι και 14 ημέρες), να βάλουμε κωδικό, αλλά και να απενεργοποιήσετε το preview των αρχείων. Φυσικά, αυτό που ξεχωρίζει το Smash από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες (Wetransfer, Dropbox, Onedrive, Google  Drive) είναι πως όλα τα παραπάνω γίνονται χωρίς κανένα κόστος, χωρίς καμία εγγραφή.

Τέλος, να πούμε πως υπάρχει διαθέσιμη Android και iOS εφαρμογή, ενώ μπορούμε και απευθείας από την ιστοσελίδα να στείλουμε τα αρχεία που επιθυμούμε. 


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: fromsmash.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram