[Προσφορά από Epic Store] What Remains of Edith Finch - Δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα ο πολυβραβευμένος adventure τίτλος

Για ακόμη μία φορά η Epic Games χαρίζει δωρεάν ένα παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο λόγος για το γνωστό What Remains of Edith Finch. Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό adventure τίτλο, ο οποίος αναπτύχθηκε από την Annapurna Interactive.

Το What Remains of Edith Finch κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017 και απέσπασε πολλές θετικές κριτικές. Μάλιστα κατάφερε να βραβευτεί από την Βρετανική Ακαδημία ως καλύτερο παιχνίδι του 2017, ενώ βραβεία αφήγησης απέσπασε και στα The Game Awards και στα Game Developers Choice Award.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να γίνει δικό σας, είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό για το Store της Epic και έπειτα να το προσθέσετε στην βιβλιοθήκη σας. Έπειτα θα μπορείτε να το κατεβάσετε και να το παίξετε όποτε επιθυμείτε στον υπολογιστή σας.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: What Remains of Edith Finch


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram