Black Player - Ένας εντυπωσιακός music player για Android smartphones

πρόγραμμα μουσικής για κινητά android smartphones


Ο BlackPlayer είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής για φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Αυτός υποστηρίζει τους πιο γνωστούς τύπους αρχείων, όπως MP3, WAV, OGG, FLAC και άλλα, ενώ εμφανίζει όλες τις πληροφορίες για τα κομμάτια που ακούτε όπως όνομα, καλλιτέχνης, album και το εξώφυλλο αυτού. Φυσικά, μέσω του BlackPlayer μπορείτε να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες κάθε τραγουδιού.

Εκτός από τα παραπάνω, ο BlackPlayer διαθέτει ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο και μινιμαλιστικό γραφικό περιβάλλον, ενώ η ταχύτητα περιήγησης μέσα σε αυτό είναι άψογη. Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το equaliser όπως αυτός επιθυμεί, όπως και να πειράξει τα sound effects που είναι διαθέσιμα, όπως Bass Boost, Virtualizer και άλλα. Τέλος, αυτός διαθέτει τα δικά του widget και υποστηρίζει τα Android Auto και Wear OS.

Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε το QR code:
 
 
Έκδοση: 2.53
Μέγεθος: 11MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1
Κατασκευαστής: FifthSource
Πηγή: Google PlayStore
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram