[Προσφορά από Epic]: OxenFree - Δωρεάν για λίγες μόνο ημέρες το υπέροχο adventure παιχνίδι της Night School

για περιορισμένο χρόνο δωρεάν adventure για PC game

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει η Epic Games, γνωστή για την σειρά Gears of War αλλά και το Fortnite, κάθε δύο εβδομάδες χαρίζει έναν τίτλο για υπολογιστές, μέσω του ψηφιακού της καταστήματος. Αυτή την φορά, από 21 Μαρτίου έως και 4 Απριλίου, μπορείτε να κάνετε εντελώς δωρεάν το παιχνίδι Oxenfree της Night School Studio.

Το Oxenfree είναι ένα adventure παιχνίδι, το οποίο αξίζει να δοκιμάσετε για την ενδιαφέρουσα ιστορία του. Ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο της Alex, ένα κορίτσι που φεύγει εκδρομή με τους φίλους της σε ένα νησί. Εκεί "καταλάθος" ενεργοποιούν μία μεταφυσική δύναμη, την οποία και θα πρέπει να αντιμετωπίσουν για να καταφέρουν να αποδράσουν.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να γίνει δικό σας, είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό για το Store της Epic και έπειτα να το προσθέσετε στην βιβλιοθήκη σας. Έπειτα θα μπορείτε να το κατεβάσετε και να το παίξετε όποτε επιθυμείτε στον υπολογιστή σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: Oxenfree
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram