[Προσφορά από Ubisoft] Assassin's Creed Unity - Ο γνωστός τίτλος δωρεάν λόγω της καταστροφής στην Παναγία των Παρισίων


καταστροφικη πυρκαγια στην παναγια των παρισιων δωρεά


Η γνωστή γαλλική εταιρία Ubisoft δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη μετά την καταστροφική φωτιά στην Παναγία των Παρισίων. Έτσι, αφού η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως μέσα στην επόμενη πενταετία ο ναός θα έχει αποκατασταθεί πλήρως, η Ubisoft, όπως και πολλές άλλες εταιρίες, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία σημαντική δωρεά προς την αποκατάσταση του ναού. Πέρα από την δωρεά, το ύψος της οποίας αγγίζει τα €500.000, η γαλλική εταιρία προσφέρει εντελώς δωρεάν το παιχνίδι Assassin's Creed Unity για όλους τους κατόχους υπολογιστών.

Πρόκειται για μία ωραία κίνηση, αφού το παιχνίδι διεξάγεται στο Παρίσι και οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν και να γνωρίσουν τον ναό, τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό του. Μάλιστα ο ναός έχει διατυπωθεί με τόσο μεγάλη ακρίβεια, που αρκετοί υποστηρίζουν πως το παιχνίδι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μέσο για να επιστρέψει ο ναός στην προηγούμενη μορφή του.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το Uplay και την σελίδα του παιχνιδιού και έπειτα να το κατοχυρώσετε στον λογαριασμό σας.

Πηγή: Assassin's Creed Unity
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram