Τα καλύτερα παιχνίδια Poker για Android (Texas Holdem, Omaha)


Το διαδικτυακό Poker είναι ένα ευρέως διαδεδομένο και πολύ δημοφιλή τυχερό παιχνίδι με τράπουλα. Εκατομμύρια παίκτες ανά τον κόσμο διασκεδάζουν με αυτό το παιχνίδι και συγκεκριμένα με το Texas Holdem. Εδώ, σας έχουμε μαζέψει τα 7 δημοφιλέστερα και πιο εντυπωσιακά παιχνίδια Πόκερ που υπάρχουν για Android συσκευές. Φυσικά, δεν μπορείς να παίξεις με πραγματικά χρήματα παρά με μάρκες που κερδίζεις μέσα από τα παιχνίδια.

Σε όλα τα παιχνίδια Πόκερ που σας παρουσιάζουμε, παίζεις με άλλους παίκτες απ όλο τον κόσμο, λαμβάνεις μέρος σε διάφορα τουρνουά και περνάει ευχάριστα η ώρα σου...ή μάλλον οι ώρες σου! Σε μερικά από αυτά, υπάρχει και η ελληνική γλώσσα στο μενού τους. Πάμε να τα δούμε:

Zynga Poker - Ίσως το δημοφιλέστερο παιχνίδι Poker που υπάρχει. Μέχρι στιγμής έχει πάνω από 50.000.000 downloads και η κριτική που έχει αποκομίσει είναι στα 4.5/5 αστέρια!

Governor of Poker 3 - Πάνω από 5.000.000 downloads και η βαθμολογία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. 4.6/5 αστέρια!

World Series of Poker - Πανέμορφο παιχνίδι που το έχουν κατεβάσει πάνω από 10.000.000 φορές και χαίρει υψηλής βαθμολογίας. 4.5/5 αστέρια.

Poker Games: World Poker Club - Πάνω από 5.000.000 download έχει αυτό το παιχνίδι με την βαθμολογία να είναι στα ύψη με 4.6/5 αστέρια.

Poker Arena - Μπορεί να έχει λιγότερα downloads από τα προηγούμενα (1.000.000) αλλά είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά και η βαθμολογία του είναι στα 4.4/5 αστέρια.

Pokerist - Ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι Poker (Omaha, Texas Holdem) με ελληνικό μενού, πάνω από 10.000.000 downloads και η βαθμολογία του να βρίσκεται στα 4.3/5 αστέρια

Poker Legends - Παιχνίδι πόκερ με τα λιγότερα downloads (100.000) αλλά πολύ καλή βαθμολογία που φτάνει στα 4.5/5 αστέρια και με εντυπωσιακά γραφικά.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram