[Προσφορά από Epic]: World of Goo - Δωρεάν για λίγες ημέρες το πολυβραβευμένο παιχνίδι γρίφων και κατασκευών

δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές epic game store

Με το δεξί ξεκίνησε ο Μάιος για το Epic Store, αφού η γνωστή εταιρία συνεχίζει την παράδοσή της και δίνει δωρεάν ένα ακόμη παιχνίδι για υπολογιστές, μετά το Transistor που χάρισε πριν λίγες εβδομάδες.

Αυτήν την φορά ήταν η σειρά του World of Goo, ενός αρκετά ιδιαίτερου παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα παιχνίδι γρίφων, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων έχουν να κάνουν με το περιβάλλον. Ο παίκτης πρέπει να φτιάξει γέφυρες, πύργους και άλλες κατασκευές έτσι ώστε να περιηγηθεί στο περιβάλλον και να φτάσει στο τέλος της πίστας. Τα δομικά υλικά που έχει στην διάθεσή του είναι μπάλες από Goo, οι οποίες μάλιστα παρουσιάζουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους.

Το World of Goo είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2008, κέρδισε αρκετά βραβεία για τον έξυπνο σχεδιασμό του και πριν από λίγες εβδομάδες δέχθηκε μία μεγάλη αναβάθμιση που έφερε HD ανάλυση, υποστήριξη για οθόνες με αναλογία 16:9 αλλά και καλύτερο frame rate.

Όπως κάθε φορά, το μόνο που έχετε να κάνετε για να γίνει δικό σας, είναι να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό για το Store της Epic και έπειτα να το προσθέσετε στην βιβλιοθήκη σας. Έπειτα θα μπορείτε να το κατεβάσετε και να το παίξετε όποτε επιθυμείτε στον υπολογιστή σας.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: World of Goo
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram