«Η Μυστηριώδης Νήσος» - Δωρεάν e-book του Ιουλίου Βερν

Δωρεάν βιβλίο - Η Μυστηριώδης Νήσος του Ιουλίου Βερν


Τον Ιούλιο Βερν τον γνωρίζει όλος ο πλανήτης και πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε με τα μυθιστορήματά του. Τον τελευταίο καιρό, μ' έπιασε μια μανία να ψάχνω για ηλεκτρονικές εκδόσεις των βιβλίων του στο αχανές διαδίκτυο, προσπάθεια που καρποφόρησε αφού σε προηγούμενο άρθρο, κάναμε μια φιλότιμη προσπάθεια και συγκεντρώσαμε αρκετά από τα βιβλία του.

Σήμερα, βρήκαμε ακόμα ένα, που δεν συμπεριλαμβάνεται στην προηγούμενη λίστα και είναι δημιούργημα (μετάφραση-εικονογράφηση) του Πάνου Παχνέλη.
Πρόκειται για το εκπληκτικό μυθιστόρημα «Η μυστηριώδης Νήσος» που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν σε PDF μορφή.

Περίληψη του βιβλίου:

Ένα έρημο νησί καταμεσής στον Ειρηνικό ωκεανό. Πέντε Αμερικανοί και ένας σκύλος, ο Τοπ, ναυαγούν. Θα επιστρατεύσουν αναγκαστικά τη φαντασία και όλες τις δυνάμεις τους, θα μηχανευτούν τρόπους επιβίωσης, θα οργανωθούν για να αντέξουν. Σαν άλλοι Ροβινσώνες δεν θα επιβιώσουν απλώς, αλλά θα ανακαλύψουν τους απίστευτους πόρους του νησιού κατορθώνοντας να ζήσουν σχεδόν "φυσιολογικά".
Όμως, πλήθος ανεξήγητων γεγονότων και ανησυχητικών συμπτώσεων έρχονται κι επανέρχονται, λες και κάποιος ή κάτι, μια μυστηριώδης άγνωστη δύναμη, τους κατασκοπεύει ασταμάτητα και καθοδηγεί τις κινήσεις τους, επεμβαίνοντας και σώζοντάς τους σε ώρες κρίσιμες.
Ποιο είναι επιτέλους το μυστικό που κρύβει αυτό το παράξενο νησί;

Ο Μεταφραστής και δημιουργός αυτού του e-book Πάνος Παχνέλης, αναφέρει:

Όλο το έργο είναι ένας ύμνος στη θέληση του ανθρώπου για επιβίωση και στην ικανότητα να βρίσκει λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 10.5 MB
Σελίδες: 32
Συγγραφέας: Ιούλιος Βερν
Μετάφραση-Εικονογράφηση: Πάνος Παχνέλης
Πηγή: openbook.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram