«Moonlight Game Streaming Project» - Παίξε παιχνίδια του PC από οποιαδήποτε συσκευή

Παίξτε παιχνίδια του PC από οποιαδήποτε συσκευή


Το Moonlight Game Streaming Project είναι μια open source και δωρεάν εφαρμογή που σου επιτρέπει να αναπαράγεις τα παιχνίδια του υπολογιστή σου σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή, είτε βρίσκεσαι σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας είτε σε απόσταση χιλιομέτρων από την πλατφόρμα παιχνιδιών σου.

Μπορείς να κάνετε αναπαραγωγή των παιχνιδιών μέχρι 4K ανάλυση και 120 FPS αρκεί να το υποστηρίζει ο υπολογιστής σου. Όπως προαναφέραμε, επιτρέπει την αναπαραγωγή από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να μπλέκεις με χειροκίνητες ρυθμίσεις και να αλλάζεις με το «χέρι» διευθύνσεις IP κτλ. Δες τον οδηγό χρήσης από την επίσημη ιστοσελίδα για να σου λυθούν οι απορίες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι είναι πολυπλατφορμικό, δηλαδή υπάρχουν εκδόσεις για Windows, Mac, Android, iOS, πρόσθετο για browsers, ακόμα και σε Raspberry Pi μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταβείς στην κεντρική σελίδα του Moonlight Game Streaming Project όπου θα βρεις όλες τις πληροφορίες και εκδόσεις της εφαρμογής.

Έκδοση: 4.3.1
Μέγεθος: 53 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Linux / Android / iOS
Κατασκευαστής: Moonlight
Πηγή: moonlight-stream.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal