Movio Club - Δωρεάν ταινίες χωρίς διαφημίσεις

Δωρεαν ταινίες με υπότιτλους και χωρίς διαφημίσεις


Θέλεις ένα site το οποίο να μην έχει εκνευριστικές popup διαφημίσεις οι οποίες εμφανίζονται από το πουθενά και σου κάνουν τη ζωή δύσκολη μέχρι να καταλάβεις από που κλείνει το ρημάδι; Θέλεις αυτό το site να είναι ελληνικό και να περιέχει ξένες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, Ελληνικές ταινίες, Ντοκμαντέρ, Ελληνικά αυτοτελή επεισόδια από διάφορες σειρές, Ελληνικό Θέατρο αλλά και αστείρευτη  Ελληνική μουσική;

Για όλα αυτά τα ερωτήματα, υπάρχει μόνο μία απάντηση και αυτή είναι το Movio Club. Πρόκειται για μια ελληνική προσπάθεια θέασης διαφόρων καλλιτεχνημάτων από τον ελληνικό και διεθνή χώρο του κινηματογράφου, του θεάτρου, και της μουσικής.
Το Movio Club είναι μια έξυπνη προσπάθεια συγκέντρωσης όλων των ταινιών και μουσικής που βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Youtube.
Επισκεπτόμενοι της σελίδα αυτή θα βρεις επτά (7) κύριες κατηγορίες οι οποίες είναι:

  • Ελληνική Ταινία (παλιά ή νέα)
  • Ξένη Ταινία (με ελληνικούς υπότιτλους)
  • Ελληνικό Θέατρο (από αρχαίο μέχρι.. Σεφερλή)
  • Ντοκιμαντέρ
  • Αυτοτελή επεισόδιο (κάθε επεισόδιο... μια ιστορία)
  • Παιδικά
  • Ελληνική Μουσική (μόνο ελληνική)

Εκτός από τις κύριες κατηγορίες, στην κεντρική σελίδα θα βρεις ότι πιο πρόσφατο έχει προστεθεί σε αυτές τις κατηγορίες όπως και ένα κουμπί που σε πηγαίνει σε ένα τυχαίο βίντεο. Αν μη τι άλλο, είναι μια υπέροχη δουλειά και ας ελπίσουμε ότι θα έχει την ανάλογη συνέχεια.

Ακολούθησε το σύνδεσμο για να μεταφερθείς στη σελίδα ► Movio Club


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram