Δωρεάν Ελληνικός Κινηματογράφος σε Υψηλή ανάλυση

δωρεάν ελληνικές ταινίες σε υψηλή ανάλυση


Πρόσφατα, και με αφορμή ένα σχόλιο στη σελίδα μας στο Facebook, ανακαλύψαμε ένα άκρως ενδιαφέρον ελληνικό κανάλι στο youtube που διαθέτει κλασικές ελληνικές ταινίες του παλιού κινηματογράφου, και μάλιστα όλες είναι ανεβασμένες σε HD ποιότητα, όπερ σημαίνει ότι όλες είναι σε ανάλυση τουλάχιστον 720p ή και σε 1080p.

Πρόκειται για το κανάλι «Miltiadis Fertis» όπου το τελευταίο 5μηνο που υφίσταται, έχει σχεδόν καθημερινή δραστηριότητα ανεβάζοντας μέχρι στιγμής 119 ελληνικές ταινίες.

Ταινίες όπως «Ο καταφερτζής», «Ο ψαρόγιαννος», «Μια λατέρνα μια ζωή», «Ο κατατρεγμένος», «Ο πεθερόπληκτος», «Η Δοσατζού», «Ένας βλάκας και μισός», «ΘΟΥ-ΒΟΥ Φαλακρός Πράκτωρ» και πολλές ακόμα, είναι έτοιμες για απόλαυση σε υψηλή ποιότητα.

Επίσης, αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε προηγούμενα άρθρο μας που συγκεντρώνουμε διάφορα κανάλια με ελληνικές ταινίες στο youtube.

Απολαύστε ελληνικές ταινίες σε HD ποιότητα ► Δωρεάν Ελληνικές ταινίες από το Miltiadis Fertis


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram