Vulners Scanner - Δωρεάν έλεγχος ιστοσελίδων για προβλήματα ασφαλείας

Δωρεάν έλεγχος για προβλήματα ασφαλείας σε ιστοσελίδες


Το Vulners Scanner είναι μια δωρεάν εφαρμογή για android συσκευές η οποία αναπτύσσεται από την Vulners Team, ιδρυτές και συντηρητές μιας από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων ασφαλείας πληροφορικών συστημάτων παγκοσμίως.
Το Vulners Scanner εφαρμόζει τεχνολογία παθητικής σάρωσης για ευπάθειες, βάσει Fingerprint στην έκδοση του λογισμικού. Με απλά λόγια, μας ενημερώνει αν η ιστοσελίδα μας είναι πλήρως ενημερωμένη ή όχι. Με αυτό τον τρόπο έχουμε πλήρη εικόνα και γνωρίζουμε τους άμεσους και έμμεσους κινδύνους.

Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πληκτρολογήσουμε στην μπάρα αναζήτησης την ιστοσελίδα μας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πρόγραμμα θα μας ενημερώσει αν είναι ευάλωτη σε κυβερνο-επιθέσεις ενώ παράλληλα μας υποδεικνύει τα ευπαθή σημεία.
Το Vulners Scanner είναι απολύτως νόμιμο, δεν εκτελεί κακόβουλα αιτήματα στον σέρβερ και αυτό σημαίνει ότι δεν προκαλεί δυσλειτουργίες κατά τη χρήση της.
Επίσης, προτείνετε η χρήση του PortSwigger Burp Suite σε συνδυασμό  με το Vulners plugin για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα σφάλματα που τυχόν ανακαλύψουμε μετά τη σάρωση.


Έκδοση: 1.0
Μέγεθος: 8.0 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1 και άνω
Κατασκευαστής:
Πηγή: vulners.com
Συντάκτης του άρθρου: Αναστάσης Βασιλειάδης (Σημαντικό: Ο Αναστάσης ανεβάζει αφιλοκερδώς τα άρθρα, γι' αυτό όσοι επιθυμείτε να τον κεράσετε ένα καφέ, κάντε μια δωρεά μέσω PayPal)

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram