Παίξτε το "κρυφό" παιχνίδι Tένις από την Google

Δωρεάν κρυφό παιχνίδι τένις από την Google


Η Google συνηθίζει να μας κάνει κρυφά δωράκια (easter eggs) μέσα από τον browser της, κυρίως παιχνίδια που έχουν να κάνουν με γνωστές εκδηλώσεις είτε αθλητικές είναι αυτές είτε για ρετρό παιχνίδια που είδαμε στο παρελθόν με την τρίλιζα ή την Πασιέντζα. Με αφορμή το πρωτάθλημα Τένις του Wimbledon, η Google έχει "κρύψει" ένα ρετρό παιχνιδάκι τένις ανάμεσα στα σκορ των πραγματικών αγώνων του τουρνουά.

Αρκεί να ανοίξετε στον browser σας την Google αναζήτηση στην αγγλική γλώσσα και να γράψετε «Wimbleton scores». Θα σας εμφανίσει ένα μενού με τα αποτελέσματα των πραγματικών αγώνων. Στο μοβ πλαίσιο που δείχνει τις κατηγορίες των παιχνιδιών, πηγαίνετε δεξιά στη λίστα και μετά τα Mixed Doubles θα δείτε ένα πράσινο μπαλάκι του τένις. Αφού το πατήσετε θα εμφανιστεί το παιχνίδι, ένα 8bit στυλ όπου κινείτε τον παίκτη με τα βελάκια αριστερά και δεξιά. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την μπάλα μέσα στο γήπεδο χωρίς να χάσετε από τον αντίπαλο. Καλό παιχνίδι.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram