Αναστάσης Βασιλειάδης - Νέος συντάκτης στο site μας

Αναστάσης Βασιλειάδης


Εδώ και λίγο καιρό ο Αναστάσης Βασιλειάδης προστέθηκε στους νέους αρθρογράφους/συντάκτες του dwrean.net και ήδη αργήσαμε να τον παρουσιάσουμε.  Βλέπετε, καλοκαιράκι, ζέστη, διακοπές, βαρεμάρα, άνθρωποι είμαστε και εμείς. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως. Πάμε να γνωρίσουμε τον Αναστάση.

Ο Αναστάσης διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του, γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός. Είναι απόφοιτος Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και ασχολείται με την ασφάλεια στο διαδίκτυο από το 2009. Έχει δώσει αγώνα όλα αυτά τα χρόνια για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας και της σεξουαλικής κακοποίησης στο διαδίκτυο και ενημερώνει τον κόσμο για τους κινδύνους του διαδικτύου και πως να προστατευτούν από αυτούς.

Με λίγα λόγια, τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται δεν είναι και τόσο γνωστά στο ευρύ κοινό, μια ματιά στα Skills του, θα σας πείσουν: PC Technical, Penetration Tester, Ethical Hacker, Cyber Security Expert, Malware Analyst, Information Security Researcher, Reverse engineering

Στο dwrean.net ξεκίνησε να γράφει για προγράμματα που έχουν να κάνουν γενικότερα με την ασφάλεια.  Δείτε τα άρθρα του εδώ.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram