[Δωρεάν Βιβλίο]: Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή ρύθμιση των Windows 10

Δωρεάν βιβλίο για την σωστή χρήση των Windows 10 και την ασφάλεια του Ηλεκτρονικού υπολογιστή.


Η διεύθυνση Κυβερνοάμυνας του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, δημοσίευσε ένα δωρεάν βιβλίο/εγχειρίδιο που αφορά την ασφαλή ρύθμιση και χρήση των Windows 10. Ένα πλούσιο e-book εκατό σελίδων που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις το νέο λειτουργικό σύστημα των Windows 10 και να μάθεις δυο πράγματα παραπάνω σε θέματα ασφαλείας.

Από την εισαγωγή του βιβλίου:
Στα θέματα ασφαλείας προσωπικών υπολογιστών, υπάρχει ένας κανόνας, δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια.... Σκοπός του εγχειριδίου αυτού είναι αρχικά να δώσει γενική γνώση σε θέματα ασφαλείας αλλά και ειδική τεχνική γνώση, ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα του καθενός, με τελικό στόχο την προστασία των προσωπικών υπολογιστών. Δεν πρόκειται για μια πολιτική ασφαλείας, αλλά για ενημερωτικό υλικό με στόχο την ενημέρωση των χρηστών σε προσωπικό επίπεδο για τους κινδύνους που διατρέχουν. 

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, έχει εκδώσει ακόμα ένα τεχνικό εγχειρίδιο/βιβλίο που αφορά την ασφαλή ρύθμιση του προσωπικού υπολογιστή και έχουμε γράψει γι'αυτό.
Επίσης, σύντομα θα δημοσιεύσουμε και άλλα ωραία πραγματάκια που εκδόθηκαν από τον Ελληνικό Στρατό. Μείνετε συντονισμένοι.


Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 7.03 MB
Σελίδες: 100
Συγγραφέας: ΓΕΕΘΑ/ ΔΙΚΥΒ
Πηγή: Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram