Φυλετικός ρατσισμός και επιστήμηΕν έτη 2019 και υπάρχει ακόμα έντονο το φαινόμενο του φυλετικού ρατσισμού, το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, όπου οι φυλετικοί ρατσιστές πιστεύουν σε βιολογικές διαφορές μεταξύ των φυλών, δηλαδή διαχωρίζουν τις φυλές σε ανώτερες και κατώτερες!

Ένας φίλος μου στο στρατό, μου εκμυστηρεύτηκε ότι οι Έλληνες είναι το πιο ανώτερο είδος στον Πλανήτη, έχουμε λέει εμείς οι Έλληνες, ανώτερο και διαφορετικό DNA από τους υπόλοιπους λαούς

Σύμφωνα όμως με την επιστήμη, οι πρώτοι άνθρωποι στη Γη έζησαν στην Αφρική. Οπότε, το πρώτο χρώμα που υπήρξε ήταν το σκουρόχρωμα. Πιο ανοικτό από τους σημερινούς Αφρικανούς αλλά πιο σκούρο από τους «λευκούς». Οι υπόλοιπες αποχρώσεις εμφανίστηκαν με την πάροδο των χρόνων.

Στο επιστημονικού επιπέδου site beconscious.gr, η βιολόγος επιστήμονας Πανδώρα Καρακούση, αναλύει το πως ο ρατσισμός συγκρούεται με την εξέλιξη σε ένα άκρως ενδιαφέρον και τεκμηριωμένο άρθρο.

Διαβάστε όλο το άρθρο ακολουθώντας το σύνδεσμο ► Όταν ο ρατσισμός συγκρούεται με την εξέλιξη


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram