Κατεβάστε δωρεάν την Αναβάθμιση των Windows 10 (έκδοση 1903)

Κατέβασε δωρεάν την αναβάθμιση 1903 των Windows 10


Σε όσους δεν έχει έρθει ακόμα αυτόματα η αναβάθμιση (Μαΐου 2019) των Windows 10 στην έκδοση 1903, μπορείτε να την κατεβάσετε μόνοι σας από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft. Αυτό συμβαίνει, διότι η Microsoft ακολουθεί την πολιτική της σταδιακής αναβάθμισης και όχι σε όλους τους χρήστες ταυτόχρονα.
Έτσι λοιπόν, αν δεν αναβαθμιστήκατε, καλό είναι να το κάνετε, μιας και έχει περάσει πάνω από ένας μήνας που είναι διαθέσιμη η 1903.  Οπότε, μην φοβάστε αν κάτι δεν πάει καλά με τη νέα έκδοση, όπως συνέβηκε με την προηγούμενη μεγάλη αναβάθμιση. Πλέον, έχει περάσει αρκετός καιρός για να λυθούν τυχόν προβλήματα.  Αν και δεν ακούσαμε κάποιο παρατράγουδο.

Για να κατεβάσεις την νέα μεγάλη αναβάθμιση του Μαΐου 2019, ακολούθησε το σύνδεσμο► Windows 10 (1903) και πάτα το κουμπί «ενημέρωση τώρα» από το site της Microsoft. Θα κατέβει ένα αρχείο στον υπολογιστή σου και θα αφού κάνεις διπλό κλικ επάνω του, θα ξεκινήσει η αναβάθμιση.

Το Pcsteps.gr και η Έλενα Σωτήρη, δημιούργησαν ένα κατανοητό βίντεο/οδηγό για το πως να κάνετε την αναβάθμιση αλλά και τι νέα στοιχεία περιλαμβάνει αυτή. Απολαύστε το:





Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram