[Προσφορά]: «Alan Wake's: American Nightmare» και «Observer» τα δωρεάν παιχνίδια αυτής της εβδομάδας

Δωρεάν τα Video Games «Alan Wake's: American Nightmare» και «Observer»


«Alan Wake's: American Nightmare» και «Observer» είναι τα Video Games που δίνει δωρεάν και αυτή την εβδομάδα η Epic Games Store.

To Alan Wake's: American Nightmare είναι ένα εξαιρετικό Third-person shooter βιντεοπαιχνίδι δράσης περιπέτειας που κυκλοφόρησε από την Remedy Entertainment για Xbox 360 και Microsoft Windows τον Φεβρουάριο του 2012.

Το Observer από την άλλη, είναι ένα βραβευμένο video game, που συγκαταλέγεται στα Ψυχολογικά Θρίλερ, με προγραμματίστρια εταιρία την Bloober Team, το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017 για Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows, Linux και Mac OS.

Για να τα κάνετε δικά σας, αρκεί να κάνετε Login στο λογαριασμό σας στο Store της Epic και να τα προσθέσετε στη συλλογή σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν.. Προσοχή, η προσφορά ισχύει μέχρι και την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019. 

Για να προσθέσεις στη συλλογή σου τα παιχνίδια, ακολούθησε το σύνδεσμο ► «Alan Wake's: American Nightmare» και «Observer»


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram