[Επιστήμη & Λογική]: Επιστήμη, Ομορφιά και Αμφισβήτηση

Επιστήμη, ομορφιά και Αμφισβήτηση


Οι επιστήμονες είναι ευαίσθητοι; Μπορούν να δουν την ομορφιά της φύσης όπως είναι ή όταν μελετούν τα στοιχεία της αναλώνονται μόνο σε αυτό προσπερνώντας την αισθητική του πράγματος;

Ο Ρίτσαρντ Φίλιπς Φάινμαν (1918 - 1988), ήταν Αμερικανός φυσικός, ένας από τους σημαντικότερους θεωρητικούς φυσικούς, ο οποίος τιμήθηκε με το Βραβείο Νόμπελ Φυσικής για τη δουλειά του στην Κβαντική Μηχανική.

Ο Ρίτσαρντ, απαντάει στα παραπάνω ερωτήματα όπως επίσης θέτει ζητήματα αμφισβήτησης της πίστης σε ένα ολιγόλεπτο αλλά με πολλά νοήματα και απαντήσεις βίντεο, που επιμελήθηκε της μετάφρασης και του υποτιτλισμού το RealityvsMyth Gr, ένα εξαιρετικό και πολύ ενδιαφέρον ελληνικό κανάλι στο youtube.

Βάσει της επιστήμης, θα πρέπει να κοιτάμε αυτό που είναι αληθινό ή που δεν είναι. Όταν αρχίζεις να αμφισβητείς και να ρωτάς, γίνεται πιο δύσκολο να πιστέψεις. 

Απολαύστε το βίντεο: Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram