Κατεβάστε δωρεάν το παιχνίδι τρόμου «Layers of Fear» και το «Q.U.B.E 2»

Δωρεάν τα παιχνίδια Layers of Fear» και «Q.U.B.E 2»


Η Epic Games συνεχίζει για ακόμη μία εβδομάδα τις διπλές προσφορές σε παιχνίδια και αυτή τη φορά χαρίζει το «Layers of Fear» και το «Q.U.B.E 2».

To Layers of Fear είναι ένα παιχνίδι τρόμου που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2016 από την Bloober Team για PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Windows, Linux και Mac OS. Το παιχνίδι κανονικά κοστίζει 19.99$.

To Q.U.B.E 2 είναι ένα First Person Puzzle Game που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 από την Toxic Games για PlayStation 4, Nintendo Switch, Windows, Xbox One και Mac OS. Το παιχνίδι κανονικά κοστίζει 24.99$.

Αν έχεις ήδη λογαριασμό στην Epic, απλά κάνεις login με τα στοιχεία σου και προσθέτεις στη βιβλιοθήκη τα παιχνίδια. Αν δεν είσαι μέλος, μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα μια εγγραφή και προπάντων δωρεάν.

Για να προσθέσεις τα παιχνίδια στη συλλογή σου, ακολούθησε το σύνδεσμο ► Layers of Fear» και «Q.U.B.E 2» Εντελώς δωρεάν στο Epic Games StoreΣυντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram