[Προσφορά]: Δωρεάν το Metro 2033 Redux και Everything μέσω του Epic Games Store

το Metro 2033 Redux και Everything μέσω του Epic Games Store


Μας έχει συνηθίσει πλέον το ηλεκτρονικό κατάστημα Epic Games Store στα δωρεάν παιχνίδια και αυτή την εβδομάδα έχουμε δύο εκπληκτικούς τίτλους. Το Metro 2033 Redux, είναι η remastered έκδοση του Metro 2033 που κυκλοφόρησε στα ράφια των καταστημάτων το 2010 για πρώτη φορά. Είναι FPS (First Person Shooter) και βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Dmitry Glukhovsky.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Everything, ένα βραβευμένο simulation game, εξαιρετικά ενδιαφέρον και περίεργο παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2019. Για να αποκτήσεις και τα δύο υπέροχα παιχνίδια, αρκεί να κάνεις δωρεάν εγγραφή στο κατάστημα της Epic, να κατεβάσεις τον client του store (δηλαδή την πλατφόρμα των παιχνιδιών) και να προσθέσεις στη βιβλιοθήκη σου τα παιχνίδια και θα τα έχεις για πάντα δικά σου. Προσοχή όμως, η προσφορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι και την ερχόμενη παρασκευή, οπότε, κάνε τα κουμάντα σου!

• Για να κατεβάσεις τα παιχνίδια, κάνε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί ► Metro 2033 Redux & Everything


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram