[Προσφορές]: «SOMA» και «Costume Quest», τα παιχνίδια που δίνει δωρεάν η Epic Games Store.

Δωρεάν τα Games SOMA και Costume Quest


H Epic Games για ακόμη μία εβδομάδα χαρίζει δύο τίτλους παιχνιδιών για PC. Την τιμητική τους έχουν το «SOMA» και το «Costume Quest».

Το SOMA είναι ένα παιχνίδι τρόμου από τη Frictional Games που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015 για τις πλατφόρμες PS4, Xbox One, Windows, Linux και Mac. Το παιχνίδι αυτό κοστίζει κανονικά 25 ευρώ και φυσικά μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν.

Το Costume Quest είναι ένα adventure RPG από τη Double Fine Productions που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2010 στις πλατφόρμες PS3, Xbox 360, Windows, Linux, Mac, Android και iOS. Το παιχνίδι αυτό κοστίζει κανονικά 8 ευρώ και μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), είναι μια δωρεάν εγγραφή στο site της Epic Stores, και να προσθέσεις τα παιχνίδια στην προσωπική σου βιβλιοθήκη. Για να τα αποκτήσεις, ακολούθησε το σύνδεσμο ► Δωρεάν τα games «SOMA» και «Costume Quest»

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram