[Δωρεάν e-book]: Ένας νεανικός χρόνος (θεατρικό δράμα)

Δωρεάν e-book: Ένας νεανικός χρόνος - Θεατρικό δράμα του Ευάγγελου Ι. Τζάνου


Το Θεατρικό έργο «Ένας νεανικός χρόνος» του Ευάγγελου Ι. Τζάνου, βγήκε από τα συρτάρια του συγγραφέα για δεύτερη φορά, πλέον σε ηλεκτρονική μορφή, και μάλιστα διανέμεται εντελώς δωρεάν.  Το έργο αυτό, πρώτο-εμφανίστηκε σε έντυπη μορφή και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων το έτος 1990 χωρίς να εμπορευματοποιηθεί.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Πρόκειται για τις συναντήσεις, στη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους, μιας παρέας αγοριών και κοριτσιών που πλησιάζουν την πρώτη ώριμη ηλικία. Κάποιοι από αυτούς είναι ζευγάρια. Όλοι έχουν την ίδια στάση ζωής, εκτός από το βασικό πρόσωπο του έργου, τον Δαμιανό. Με αφορμή τις πρόσφατες εμπειρίες του, οι υπόλοιποι εξαναγκάζονται να εμφανίσουν τον αληθινό τους χαρακτήρα.

Για τον συγγραφέα: 

Ο Ευάγγελος Ι. Τζάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Σπούδασε δημοσιογραφία στο "Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (1986-1988) και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο "Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό" (2004-2009). Εργάζεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Άλλα βιβλία του που μπορείτε να διαβάσετε δωρεάν, υπάρχουν διαθέσιμα στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Ebooks4greeeks.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 1 MB
Σελίδες: 62
Συγγραφέας: Ευάγγελος Ι. Τζάνος
Πηγή: ebooks4greeks.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram