[Προσφορά]: «The Escapists» και το «The Wolf Among Us» τα παιχνίδια που δίνει δωρεάν η Epic

«The Escapists» και το «The Wolf Among Us» τα παιχνίδια που δίνει δωρεάν η Epic


H Epic Games για ακόμη μία εβδομάδα χαρίζει δύο τίτλους παιχνιδιών για PC. Την τιμητική τους έχουν το «The Escapists» και το «The Wolf Among Us» που μπορείτε να τα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μέχρι και αυτή την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019.

Στο Escapists, ένα platform παιχνίδι στρατηγικής από την Mouldy Toof Studios που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2015, είσαι φυλακισμένος και προσπαθείς να αποδράσεις με οποιοδήποτε μέσο. Πως θα το κάνεις; Αυτό εξαρτάται μόνο από σένα.

Το The Wolf Among Us είναι ένα θλιβερό, βίαιο και ώριμο θρίλερ βασισμένο στα βραβευμένα comics Fables (DC Comics / Vertigo). Βρισκόμαστε σε μια σκοτεινή και μουντή Νέα Υόρκη όπου γνωστοί χαρακτήρες παραμυθιών, όπως η Χιονάτη, o ξυλοκόπος και η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Μεγάλος Κακός Λύκος, ο Πινόκιο, και η Πεντάμορφη και το Τέρας για κάποιο λόγο κατέληξαν να ζουν απλές, ανθρώπινες ζωές. Ο πρωταγωνιστής Bigby Wolf (γνωστός ως Big Bad Wolf) είναι σερίφης, με αποστολή να κρατάει σε τάξη τα μυθικά πλάσματα.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), είναι μια δωρεάν εγγραφή στο site της Epic Stores, και να προσθέσεις τα παιχνίδια στην προσωπική σου βιβλιοθήκη. Για να τα αποκτήσεις, ακολούθησε τους συνδέσμους: «The Escapists» και το «The Wolf Among Us»


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram