Μεγάλες Χριστουγεννιάτιες Προσφορές: Windows 10 μόνο με 9€ και Office 2016 με 21.44€


Windows 10 μόνο με 9€ και Office 2016 με 21.44€

Μπήκαμε για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικο mood και οι προσφορές δίνουν και παίρνουν στο Keysworlds.com. Το dwrean.net εξασφάλισε κουπόνι στα πιο γνωστά Software της Microsoft. Μέχρι και 80% έκπτωση σε Windows 10 και Microsoft Office.
Για παράδειγμα, μπορούμε να προμηθευτούμε γνήσιο κλειδί για Windows 10 Pro στα 9.09€, Microsoft Office 2016 Pro στα 21.44€ και Office 2019 Pro στα 40.29€.

Αναλυτικά όλες οι προσφορές

Χρησιμοποιώντας το κουπόνι KWBF35 αμέσως θα πάρεις επιπλέον έκπτωση 35% σε 23 διαφορετικά προϊόντα λογισμικού. Μερικά από αυτά είναι:
Μπορείς να δεις και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Ποια είναι η Keysworlds.com

Η Keysworlds είναι μια εταιρία που προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση μέσα από ένα αυτόματο σύστημα που εγγυάται 100% αποτελεσματικότητα. αφού Επιλέξετε το προϊόν που ενδιαφέρεστε, θα λάβετε ΑΜΕΣΑ τον κωδικό σας (κλειδί ενεργοποίησης) στο email σας.
Οι τρόποι πληρωμής δεν θα μπορούσαν να είναι πιο εύκολοι αφού εξυπηρετεί μέσω PayPal, Τραπεζική μεταφορά, χρήση πιστωτική ή χρεωστικής κάρτα και φυσικά 24ωρη υποστήριξη πελατών στο service@keysworlds.com σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram