Απόκτησε δωρεάν τα Windows 10 Pro, τα Windows 7 σταματούν τα Update στις 14 Ιανουαρίου 2020Το ψηφιακό κατάστημα BZfuture είναι ένας εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής σε λογισμικά Antivirus και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του είδους όπως Kaspersky, Bitdefender, McAfee κ.α. Αυτή την περίοδο τρέχουν οι πρωτοχρονιάτικες προσφορές με μεγάλες εκπτώσεις και συνδυάζονται με δωρεάν λειτουργικά σύστημα Windows 10 Pro. Δηλαδή, αγοράζεις ένα λογισμικό ασφαλείας (antivirus) και σου δίνεται δώρο ένα κλειδί ενεργοποίησης των Windows 10 Pro.

Ειδικά, όσοι διαθέτετε Windows 7, είναι επιβεβλημένη η αναβάθμιση σε Windowd 10 διότι η Microsoft θα σταματήσει να αναβαθμίζει το λειτουργικό από την 14 Ιανουαρίου 2020.

Πάμε να δούμε μερικές από τις προσφορές:


  • Kaspersky Internet Security 6 Months Global Key (1 PC) + Windows 10 Pro OEM Key σε τιμή €15.30
  • Kaspersky Internet Security 1 Year Global Key (1 PC) + Windows 10 Pro OEM Key σε τιμή €24
  • Bitdefender Antivirus Plus 2019 1 Year Key Global (1 PC) + Windows 10 Pro OEM Key σε τιμή €21
  • McAfee Antivirus 1 Year Global (1 PC) Windows 10 Pro OEM Key σε τιμή €13.99
  • AOMEI Partition Assistant Professional 8.5 Edition Key Global + Windows 10 Pro OEM Key σε τιμή €16.99


Αφού διαλέξεις το προϊόν που θέλεις, θα σου ανοίξει μια σελίδα όπου θα πρέπει να κάνεις εγγραφή με το email σου ή να συνδεθείς με τον λογαριασμό που έχεις στο Facebook ή στη Google. Κάνοντας την αγορά, σου εμφανίζονται άμεσα τα κλειδιά ενεργοποίησης των προϊόντων που αγόρασες.

Τι περιμένεις λοιπόν, αν θέλεις δωρεάν Windows 10, μπορείς να το κάνεις τώρα, αγοράζοντας μια άδεια χρήσης ενός σοβαρού και επαγγελματικού Antivirus!

Εκτός από το Εξουσιοδοτημένο επίσημο λογισμικό, η BZfuture πωλεί εξουσιοδοτημένα αξεσουάρ τυχερών παιχνιδιών με έκπτωση 12% (δεν χρειάζεται τελωνειακός δασμός)

Σημαντική σημείωση: Αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα, η BZfuture είναι 24/7 έτοιμη για να δεχτεί το μήνυμά σου και να σε βοηθήσει άμεσα μέσω email στο service@bzfuture.com ή σε απευθείας συνομιλία (chat) που έχει στο site και κάτω δεξιά στην οθόνη. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram