[Προσφορά]: Παίξε όλα τα Half-Life εντελώς δωρεάν

Δωρεάν όλα τα Half-Life
Η Valve, η εταιρία ανάπτυξης των διάσημων παιχνιδιών Half-Life, σε αναμονή του νέου τίτλου της σειράς με ονομασία Half-Life: Alyx, αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός και προσφέρει εντελώς δωρεάν όλα τα παιχνίδια Half-Life που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα μαζί με τα τρία add-ons που είχε το πρώτο παιχνίδι και τα δύο επιπλέον επεισόδια του δεύτερου τίτλου. Η εταιρία συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο νέος μας τίτλος τοποθετείται πριν τα γεγονότα του Half-Life 2 και η ομάδα ανάπτυξης θεωρεί πως ο καλύτερος τρόπος για να μπεις στο πνεύμα του νέου παιχνιδιού, είναι να παίξεις τα προηγούμενα. Γι' αυτό το λόγο αποφασίσαμε να το κάνουμε όσο πιο εύκολο γίνεται.

Υπόψη, πως τα παιχνίδια θα μπορείς να τα παίξεις εντελώς δωρεάν μέχρι και την κυκλοφορία του νέου τίτλου, δηλαδή στις 20 Μαρτίου 2020. Οπότε, δυο γεμάτοι μήνες να χορτάσεις Half-Life.

Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια που μπορείς να αποκτήσεις μέσα από την πλατφόρμα του Steam, είναι:

1. Half-Life
-Half-Life: Opposing Force
-Half-Life: Blue Shift
-Half-Life: Source

2. Half-Life 2
-Half-Life 2: Episode One
-Half-Life 2: Episode Two

Τι περιμένεις λοιπόν, λιώσε στο παίξιμο, τζάμπα είναι!


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram