[Προσφορά]: Εντελώς δωρεάν το BalanCity για Steam

δωρεάν παχινίδι για υπολογιστές παζλ

Το Indiegala χαρίζει εντελώς δωρεάν το παιχνίδι BalanCity για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον παιχνίδι παζλ - φυσικής, στο οποίο οι παίκτες πρέπει να χτίσουν κατασκευές και κτίρια για μία πόλη, ενώ ταυτόχρονα ισορροπούν πάνω σε μία πλατφόρμα. Παράλληλα, το επίπεδο της διάθεσης των κατοίκων της πόλης πρέπει να παραμένει υψηλό!

Στην πράξη το BalanCity είναι μία μίξη μεταξύ του κλασικού Simcity και του γνωστού σε όλους Jenga. Το παιχνίδι διαθέτει αρκετό υλικό, αφού εκτός από την λειτουργία Sandbox, όπου χτίζουμε όσο μας επιτρέπουν οι νόμοι της βαρύτητας, διαθέτει και τις λειτουργίες αποστολών και σεναρίων, με τους παίκτες να πρέπει να φέρουν εις πέρας τις οδηγίες που θα τους ανατεθούν.

Για να το κάνετε δικό σας πρέπει να επισκεφθείτε την σελίδα του στο IndieGala, να συνδεθείτε, να το προσθέσετε στην συλλογή σας και έπειτα θα μπορέσετε να το συνδέσετε στον λογαριασμό σας στο Steam.


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: BalanCity

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram