[Προσφορά]: Αποκτήστε δωρεάν για λίγες μόνο ημέρες το φανταστικό Child of Light


δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές child of light 2020


H Ubisoft συνεχίζει την παράδοση των υπόλοιπων εταιριών που προσφέρουν δωρεάν παιχνίδια, θέλοντας να μας βοηθήσουν να μείνουμε μέσα αυτές τις δύσκολες ημέρες λόγω της επιδημίας του κορονοϊού. Έτσι προσφέρει εντελώς δωρεάν το Child of Light και συγκεκριμένα την έκδοσή του για υπολογιστές. 

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με ένα παραμυθένιο εικαστικό και καταπληκτικό ηχητικό τομέα. Όλο το εικαστικό του τίτλου είναι σχεδιασμένο στο χέρι, χρωματισμένο με ένα είδος "νερομπογιάς". Το σύστημα μάχης του είναι turn-based, όπως στα παραδοσιακά RPG, ενώ ο παίκτης λαμβάνει τον έλεγχο της Aurora μίας πριγκίπισσας. Αυτή, μαζί με τους υπόλοιπους χαρακτήρες που θα συναντήσει στον δρόμο της, καλείται να σώσει την Lemuria, την χώρα που διεξάγεται αυτό το παραμύθι.

Για να κάνετε δικό σας το Child of Light αρκεί να το προσθέσετε στον λογαριασμό σας στο online κατάστημα της Ubisoft, μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο. Αυτό θα διατίθεται δωρεάν μέχρι τις 28 Μαρτίου στις 15:00.


 Βρείτε το παιχνίδι στο Uplay: Child of Light


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram