Jigsaw Planet - Χιλιάδες δωρεάν Παζλ σε μια σελίδα

δωρεάν puzzles


Το Jigsaw Planet, είναι ένα μια υπέροχη ιστοσελίδα που περιέχει χιλιάδες (αν όχι εκατομμύρια) έτοιμα ψηφιακά παζλ για να παίξεις άπειρες ώρες μαζί τους και να προσπαθήσεις να τα λύσεις ακονίζοντας παράλληλα το μυαλό.

Όλα τα παζλ είναι ψηφιακά και τα περισσότερα είναι δημιουργιες άλλων χρηστών απ' όλο τον κόσμο. Εκτός από την καλαίσθητη παλέτα δημιουργίας που σου εμφανίζεται για να λύσεις ένα παζλ, η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης πλατφόρμας έγκειται στη δυνατότητα να φτιάξεις τα δικά σου παζλ εύκολα και γρήγορα, ανεβάζοντας τη δική σου εικόνα ή φωτογραφία και να επιλέξεις τον βαθμό δυσκολίας που θα έχει το παζλ ανάλογα τα κομμάτια που θα αποφασίσεις να απαρτίζεται η δημιουργία σου.

Για να λύσεις τα έτοιμα παζλ, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα στον υπολογιστή σου ή να κάνεις εγγραφή. Στη περίπτωση που θέλεις να φτιάξεις τα δικά σου, εκεί θα πρέπει να είσαι μέλος της σελίδας με μια απλή και δωρεάν εγγραφή.

Επίσης, το Jigsaw Planet, διαθέτει και ανταγωνιστικό κομμάτι, μιας και η επίλυση των εκάστοτε παζλ, συνοδεύονται από χρονόμετρο και σε θέτει αντιμέτωπο με άλλους χρήστες ανά τον κόσμο που έλυσαν ήδη το συγκεκριμένο παζλ όπου φαίνεται ο χρόνος επίλυσής τους.

• Μπες στην σελίδα του Jigsaw Planet ➔ Jigsaw Planet - Χιλιάδες δωρεάν παζλ

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram