[Προσφορά]: Δωρεάν ένα από τα πιο "περίεργα" παιχνίδια του Steam


δωρεάν retro παιχνίδι για υπολογιστές

Ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι από το ψηφιακό κατάστημα του Steam και αυτή την φορά έχουμε να κάνουμε με μία πολύ ιδιαίτερη επιλογή. Το Project Mercury είναι ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2017 από την Raxasoft και έχει αρκετές "περιέργειες". Αυτό σημαίνει πως ίσως αυτό να μην είναι για όλους, ιδιαίτερα για άτομα μικρής ηλικίας, αφού θα το βρουν αρκετά απλό και ανούσιο.

Το Project Mercury μας μεταφέρει σε ένα neon μελλοντικό κόσμο, σαν αυτούς που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την δεκαετία των 90's. To παιχνίδι έχει ένα ιδιαίτερο εικαστικό, το οποίο μάλιστα προβάλλει στην ανάλυση των 256x224. Εκτός από αυτό η πεντακάναλη μουσική του δένει πολύ καλά με το υπόλοιπο σύνολο.

Όσον αφορά το περιεχόμενο του παιχνιδιού, ο παίκτης είτε πεζός, είτε πάνω σε hoverbike, καλείτε να καταστρέψει μία απειλή. Υπάρχουν 8 διαφορετικές πίστες και 9 μάχες με boss, ενώ στο οπλοστάσιό μας έχουμε 3 διαφορετικά όπλα. Το παιχνίδι είναι ιδανικό ακόμη και για αρκετά αδύναμους υπολογιστές.

Για να το κάνετε δικό σας πρέπει να το προσθέσετε στην συλλογή σας μέχρι τις 9 Απριλίου στις 00:00. Αυτό γίνεται μέσω της καταχώρησης του παιχνιδιού στην πλατφόρμα του Steam.

Βρείτε το παιχνίδι στο Steam: Project Mercury

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram