[Προσφορά]: Δωρεάν για λίγες ημέρες το φανταστικό Regions of Ruin

δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής για υπολογιστές

Το Steam χαρίζει ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι για υπολογιστές για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας στην καραντίνα, ακόμη και αν δεν έχετε χρήματα να ξοδέψετε για διασκέδαση. Αυτή την φορά το ψηφιακό κατάστημα χαρίζει το Regions of Ruin ένα παιχνίδι που έχει λάβει πολύ καλές κριτικές από την κυκλοφορία του το 2018.

Πρόκειται για ένα δισδιάστατο παιχνίδι ρόλων, στο  οποίο μεταφερόμαστε σε ένα φανταστικό κόσμο. Εκεί ο παίκτης πρέπει να οικοδομήσει την πόλη του, να εξερευνήσει την περιοχή, να πολεμήσει με κάθε είδους εχθρού, με στόχο την επιβίωση της φυλής των νάνων. Το Regions of Ruin είναι αρκετά χορταστικό σε διάρκεια και αν ισχύουν όσα διαβάσαμε, πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό παιχνίδι.


Για να το κάνετε δικό σας πρέπει να το προσθέσετε στην συλλογή σας μέχρι τις 7 Απριλίου στις 09:00. Αυτό γίνεται μέσω της καταχώρησης του παιχνιδιού στην πλατφόρμα του Steam.

Βρείτε το παιχνίδι στο Steam: Regions of Ruin


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram